Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-28@05:29:05 GMT

تا کی کی‌روش؟

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۸۷۵۹۱

تا کی کی‌روش؟

در مورد علاقه بعضی‌ها (اعم از مدیران فدراسیون یا هواداران) به حضور دوباره کارلوس کی‌روش روی نیمکت تیم ملی، خیلی می‌شود حرف زد. شاید اصلا دیدگاه و سلیقه آنها درست باشد. این مطلب هم لزوما در رد چنین تفکری نیست. فقط چند سؤال ساده و قابل تامل را مطرح می‌کند.

به گزارش ایران اکونومیست، در یادداشتی در روزنامه همشهری می‌خوانیم: «اگر چه از زمان حذف تیم ملی مصر با کارلوس کی‌روش از مسابقات انتخابی جام‌ جهانی ۲۰۲۲ این شایعه وجود داشت که او روی نیمکت تیم ملی ایران خواهد نشست اما انتشار یک گزارش در رسانه‌های عربی به این حرف و حدیث‌ها دامن زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سایت الکوره قطر مدعی شده کی‌روش بعد از قطع همکاری با تیم ملی مصر از چهار کشور پیشنهاد داشته که یکی از آنها ایران است. هر چند فدراسیون فوتبال با لحنی نه‌چندان قاطع این خبر را تکذیب کرده، اما می‌دانیم که عده‌ای در این مجموعه از گزینه بازگشت مربی پرتغالی بدشان نمی‌آید. بخشی از بدنه افکار عمومی هم از چنین اتفاقی استقبال می‌کند. شاید از نظر این گروه، آشنایی قبلی کی‌روش با فوتبال ایران دلیل خوبی برای این انتخاب باشد؛ چرا که در صورت تغییر دراگان اسکوچیچ هر مربی خارجی دیگری برای اشراف بر فوتبال ایران نیاز به کلی زمان خواهد داشت. با همه اینها پرسش اینجاست که چه زمانی پرونده کی‌روش در فوتبال ایران بسته می‌شود؟ با این ذهنیت گذشته‌گرا، شاید حتی بعد از مرگ مربی پرتغالی هم این اتفاق رخ ندهد!

یک علاقه و سه سؤال

در مورد علاقه بعضی‌ها (اعم از مدیران فدراسیون یا هواداران) به حضور دوباره کارلوس کی‌روش روی نیمکت تیم ملی، خیلی می‌شود حرف زد. شاید اصلا دیدگاه و سلیقه آنها درست باشد. این مطلب هم لزوما در رد چنین تفکری نیست. فقط چند سؤال ساده و قابل تامل را مطرح می‌کند. پرسش اول: آیا دراگان اسکوچیچ را بعد از آن عملکرد فوق‌العاده در مرحله انتخابی باید عوض کنیم یا نه؟ این مربی غیر از آن چه انجام داد، دیگر چه باید می‌کرد تا در جام‌ جهانی روی نیمکت تیم ملی بنشیند؟ می‌دانیم که دنیای فوتبال حرفه‌ای، عرصه مرام و معرفت و لوطی‌گری نیست اما آیا واقعا عزل کسی که تیم ملی ایران را از خطر شدید حذف در مرحله پیش‌مقدماتی نجات داد، منصفانه است؟ پرسش دوم: اگر قرار به عوض‌کردن اسکو باشد، آیا کارلوس کی‌روش بهترین گزینه برای جانشینی او به‌ شمار می‌آید؟ به‌ هر حال همه می‌دانند کی‌روش مربی ارزانی نیست و برخی بر این باورند که با چنین پولی می‌شود یک مربی بزرگ دیگر با تفکرات جدید و متفاوت را روی نیمکت تیم ملی ایران نشاند. پرسش سوم: امروز که حس می‌کنیم در جام‌ جهانی نیاز به فوتبال تدافعی داریم خیلی‌ها یاد کارلوس کی‌روش افتاده‌اند. فردا که در جام ملت‌های آسیا دوباره هوس فوتبال تهاجمی کردید چه می‌کنید؟ باز حوصله‌تان سرنمی‌رود و علیه فوتبال اقتصادی سینیور توییت‌های طنز نمی‌زنید؟

داستان دردناک دودستگی

مسئله کی‌روش اما از یک جنبه دیگر هم قابل تامل است. جامعه هواداری در فوتبال ایران نسبت به او دیدگاه کاملا دوقطبی دارد؛ گروهی به‌شدت شیفته این مربی هستند و گروهی دیگر از او اعلام بیزاری می‌کنند. حتی اگر کارلوس کی‌روش یک درصد روزی به فوتبال ایران برگردد، این دودستگی مثل زهر در خون تیم ملی عمل خواهد کرد. بی‌تردید دوباره موجی از مخالفت‌ها و اصطکاک‌های بی‌دلیل ایجاد خواهد شد؛ جنگ و جدل‌هایی که واقعا دیگر غیر قابل تحمل شده‌اند.

کی‌روش در تونس؟ این پایان کار نیست

در عین حال اما اخبار ضدونقیضی هم در مورد توافق کی‌روش با فدراسیون فوتبال تونس برای هدایت تیم ملی این کشور در جام‌ جهانی به گوش می‌رسد. تونس در گروه چهارم با فرانسه، دانمارک و برنده پلی‌آف (استرالیا - امارات / ‬پرو) هم‌گروه شده است. از دو حالت خارج نیست. یا شایعه مورد نظر کذب است که در این صورت همچنان بحث بازگشت کی‌روش به فوتبال ایران ادامه خواهد داشت یا مربی پرتغالی واقعا روی نیمکت تیم ملی تونس می‌نشیند که این تازه اول بدبختی است؛ چرا که در این صورت حتما نتایج تیم ملی ایران در جام‌ جهانی با نتایج و عملکرد تونس مقایسه خواهد شد! به‌ نظر می‌رسد تنها راه رهایی از این عذاب، تغییر تفکر هواداران در فوتبال ایران است؛ این که بپذیرند کی‌روش رفته و دیگر فکرکردن به او و جنگیدن بر سر این مربی، سودی به حال تیم ملی نخواهد داشت. این چماق را بردارید و بگذارید جانشین کی‌روش - حالا هر کسی که هست - نفس بکشد و کارش را انجام بدهد.»

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: تیم ملی فوتبال ایران ، کارلوس کی‌روش ، دراگان اسکوچیچ

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تیم ملی فوتبال ایران کارلوس کی روش دراگان اسکوچیچ روی نیمکت تیم ملی تیم ملی ایران کارلوس کی روش فوتبال ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۷۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوتبال اروپا مربی بزرگ کم آورده!

به گزارش ورزش سه ژاوی هرناندز سرمربی بارسا ماه ژانویه اعلام کرد که در پایان فصل جاری از این باشگاه جدا خواهد شد و در تمام چهار ماه گذشته روی این موضوع تاکید می کرد که نظرش تغییر نکرده است اما به یکباره بعد از اینکه تمام جام‌ها را از دست داد متققاعد شد تا برای ادامه پروژه‌ای که با جوان‌ها آغاز کرده در تیم خودش باقی بماند.

از سوی دیگر ژابی آلونسو که در بایرلورکوزن دست به کار بزرگی زد و ضمن جابجا کرد برخی رکوردهای بزرگ موفق شد تیمش را شش هفته زودتر از پایان فصل بوندس لیگا به عنوان قهرمانی این رقابت‌ها برساند تاکید کرد که در این تیم می‌ماند تا رویاپردازی‌هایش را فصل آینده در لیگ قهرمانان ادامه دهد.

ژابی در حالی با بایر ادامه خواهد داد که در تمام ماه‌های اخیر گفته می‌شد رئال مادرید، بایرن مونیخ و لیورپول سه غول فوتبال اروپا که هر سه باشگاه های آلونسو در دوران بازیگری بوده اند به شکلی جدی برای سپردن سکان هدایت تیم خود به این گزینه جذاب و موفق فکر می‌کنند.

در عین حال ژاوی هرناندس هم با وجود ناکامی در این فصل به خاطر دستاوردهای حضورش در بارسلونا و البته قهرمانی فصل قبل لالیگا مورد توجه منچستریونایتد و آژاکس قرار گرفته بود و گفته می شد اگر او در بارسلونا نماند این باشگاه‌ها برای به خدمت گرفتنش اقدام خواهند کرد.

گزینه دیگری که بحث جدایی‌اش مطرح شد اما حالا  نظرات را نسبت به خود تغییر داده کسی نیست جز توماس توخل.این مربی آلمانی به خاطر وا دادن بایرن در بوندس لیگا بعد از دوازده سال قهرمانی و البته کنار رفتن از جام حذفی از چشم هواداران و مسوولان باشگاهش افتاد اما با رساندن تیمش به نیمه نهایی لیگ قهرمانان ، جایی که در آن با چلسی سابقه قهرمانی  دارد نگاه‌ها را به خود تغییر داد تا جایی که چیزی حدود دو ماه بعد از اینکه گفته شد او  فصل بعد در بایرن نخواهد ماند حالاهواداران این تیم برای نگه داشتنش طومار جمع می‌کنند!
توخل هم در شرایطی دوباره محبوب باواریایی‌ها شده که یکی از گزینه‌های بارسلونا در صورت جدایی ژاوی بود و البته بدون مشتری نمی‌ماند.

در عین حال سرجیو کونسیسائو  سرمربی پورتو هم در این باشگاه ماندنی شد در حالی که بحث جدایی‌اش به شکلی جدی مطرح بود و به نوعی مجوعه این اتفاقات  و چیدن آنها در کنار هم این مهم را به ذهن متبادر می‌کند که شرایط در فوتبال اروپا و باشگاه‌های بزرگ و پرطرفدارش به شکل عجیبی پیش می‌رود به طوری که مربیان بزرگ دوست ندارند پروژه‌هایی که آغاز کرده‌اند را نیمه کاره رها کنند، باشگاه‌ها و هواداران نیز به آنها دوباره اعتماد کرده‌اند و با وجود ناکامی در کسب جام  تصور می‌کنند فصل بعد می‌توان با همین گزینه‌ها شرایط بهتری را تجربه کرد.

همچنین اگر نیمه خالی لیوان را ببینیم به این مهم پی خواهیم برد که انگار فوتبال باشگاهی اروپا خالی از مربیان صاحب نام ،بزرگ و تعیین کننده شده و باشگاه‌ها ریسک سپردن تیم‌های خود به مربیان جدید و نوظهور را نمی‌پذیرند یا هواداران این باشگاه‌ها از اسامی جدید استقبال نمی‌کنند کما اینکه هواداران بارسا در مقایسه با ماندن ژاوی تا سپردن هدایت تیم محبوب‌شان به مربی‌ای مثل رافا مارکز رای به ماندن ژاوی دادند.

همین مساله باعث شده تا اکنون باشگاه‌های بزرگ و پرافتخاری مثل لیورپول، منچستریونایتد و میلان که فصل آینده یورگن کلوپ، اریک تن هاخ و پیولی را همراه خود نخواهند داشت برای انتخاب جانشین‌های آنها با چالش بزرگی مواجه شوند و گزینه‌ای در خور نام و اعتبار باشگاه شان که مورد قبول هواداران شان هم باشد برای سپردن مسوولیت کادر فنی پیدا نکنند.

این مهم در موضوع ادامه همکاری باشگاه رئال مادرید با کارلو آنچلوتی هم نمود داشت و در شرایطی که همه تصور می کردند آخر همین فصل نقطه پایان همکاری او با مادرید خواهد بود و کارلتو برای هدایت تیم ملی برزیل آماده می شود اما گفته شد او فصل آینده هم جایی نخواهد رفت.

با در نظر گرفتن چنین شرایطی به نظر می‌رسد باشگاه های بزرگ اروپایی با کمترین ریسک یا با همان مربیان قبلی خود به مسیر ادامه خواهند داد و چنانچه چاره‌ای در حفظ آنها نداشته باشند نیز احتمالا سراغ مربیان بزرگ و موفقی مثل هانسی فلیک، آنتونیو کونته، یواخیم لوو و ژوزه مورینیو می‌روند که در کارنامه هر کدام چند جام قهرمانی  و عنوان دیده می‌شود.

دیگر خبرها

  • سرمربی مشهور، رئیس باشگاه پورتو شد
  • فیلمی از درگیری شدید ستاره فوتبال جهان با مربی‌اش وسط مسابقه
  • عکس| نیکبخت خوش تیپ ترین مربی ایران
  • نیکبخت کاندیدای خوش پوش ترین مربی ایران (عکس)
  • نیکبخت کاندیدای خوش‌پوش‌ترین مربی ایران (عکس)
  • بمب خبری فوتبال؛ آنتونیو کونته مربی ناپولی شد
  • نادال: با آلکاراس می‌توانیم در المپیک بازی کنیم
  • فوتبال اروپا مربی بزرگ کم آورده!
  • حمید مطهری: در تراکتور سعی می‌کنم کمتر حرف بزنم بیشتر کار کنم
  • مطهری: در تراکتور سعی می‌کنم کمتر حرف بزنم بیشتر کار کنم!